Google my business

Din virksomhed på Google

GOOGLE MY BUSINESS PROFIL

Google my business er at sammenligne med en online telefonbog der hjælper ikke bare nuværende kunder men også fremtidige kunder med at finde din butik eller virksomhed på nettet. Google my business tiltrækker nye kunder der leder efter dine produkter eller services og du har rigtig mange positive muligheder for at skille dig ud med en professionel google my business profil.

3 ud af 4 kunder søger online efter muligheder / priser og anden information inden køb og 7 ud af 10 vælger at foretage en handel på den butik / virksomhed de fandt online. Det betyder for dig at din tilstedeværelse online kan betyde en stor forskel for din succes. Google my business er det første stop online hvor man skal være tilstede.

Google my business er meget mere end en flot præsentation af din virksomhed, du får samtidig en strøm af data ( google my business indsigt ) som kan bruges til at forstå hvordan dine kunder finder dig og hvad de søger efter som gør at din google my business profil er kommet frem. Disse data bør benyttes til analyses som kan hjælpe dig med at optimere din marketings indsats online på højeste niveau. Kunderne kan skrive anmeldelser, stille spørgsmål eller booke din service direkte uden overhovedet at forlade google. Det er simpelthen et produkt som alle erhvervsdrivende bør forholde sig til og tage seriøst.

Top 5 grunde til du skal have en professionel google my business profil:

  1. Synlighed : Vær synlig på google og på maps Vær tilstede hvor dine kunder leder og skil dig ud og skab en tryg fornemmelse der gør at dine kunder vælger at kontakte dig.

 

  1. Opdateret information altid: med google my business har du et butiksvindue med opdaterede informationer om din virksomhed, åbningstider, kontaktinformationer og tilbud. Det er den mest enkle og effektive måde for hurtig og effektiv kommunikation.

 

 

  1. Direkte kommunikation: Du kan kommunikere direkte på google my business med dine kunder og derigennem få direkte salg, en god måde at skille sig ud i mængden fra dine konkurrenter.

 

  1. Anmeldelser: Dine kunder kan give dig anmeldelser og stjerner som både hjælper din placering men også er et af de vigtigste parametre for at nye kunder vælger netop dig.

 

  1. Lokalt: Google my business er designet for at give de bedste lokale resultater, det betyder for dig at med en professionel google my business profil fremstår du som områdets bedste valg, helt enkelt.

Værdien af en google my business profil er målbart og gør man det rigtigt er det noget af det vigtigste du kan gøre for din virksomhed. Produktet udvikles løbende fra google og det er vigtigt at være opdaterede på trends og sørge for at vedligeholde din profil, for det er lig med mersalg.

Google my business

Du kan også sende en besked
mand

“If people believe they share values with a company, they will stay loyal to the brand.”

Howard Schultz

CEO of Starbucks

Har du spørgsmål?

Ring til os 53 82 13 01

Du kan også sende en besked